четвер, 14 квітня 2022 08:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Будуть бити колишніх власників" - морські піхотинці освоюють трофейну техніку

"Будуть бити колишніх власників" - морські піхотинці освоюють трофейну техніку
Морські піхотинці освоюють трофейну техніку. Фото: скріншот з відео

Морські піхотинці освоюють трофейну техніку, яка тепер знищуватиме російських окупантів.

Бійці з 503 окремого батальйону морської піхоти захопили техніку окупантів ще на початку квітня. Про це повідомили у Командуванні морської піхоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Секунда часу - і в пекло": спецпризначенці "помножили на нуль" окупантів на Донеччині

"Морські піхотинці не тільки гарні воїни, а ще й хазяйновиті хлопці. Ще на початку квітня вони добряче наваляли російським фашистам та захопили чималу кількість трофейної техніки. На відео російські БМП-3 та БТР-82А, які "борсуки" успішно освоюють та незабаром за їх допомогою будуть бити колишніх власників", - написали у відомстві.

До слова, саме такі бронетранспортери, як БТР-82А, брали участь у боях під Новосвітлівкою на Лугащині 2014 року.

14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого ліквідувала важку вогнеметну систему ворога ТОС-1 "Буратино". Такі системи залпового вогню як ТОС-1 "Буратино" і його вдосконалена версія ТОС-1А "Солнцепек" здатні завдати жахливої шкоди та втрат цивільному населенню.

Українські воїни вперше застосували захоплену ворожу техніку. Потужну зброю ТОС-1А "Солнцепек" направили проти окупантів.

Зараз ви читаєте новину «"Будуть бити колишніх власників" - морські піхотинці освоюють трофейну техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі