субота, 26 серпня 2023 17:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов сказав, коли останній раз бачили "справжнього" Путіна

Буданов сказав, коли останній раз бачили "справжнього" Путіна
Причини, чому "справжній" президент РФ Володимир Путін не з'являється у публічному просторі, можуть бути різними. Фото: РИА Новости

Звична для сприйняття версія російського диктатора Володимира Путіна востаннє з'являлася на публіці 26 червня 2022 року.

Причини, чому "справжній" Путін не з'являється у публічному просторі, можуть бути різними. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив начальник ГУР МО України Кирило Буданов.

Інтерв'юерка згадала опубліковане російськими ресурсами 22 серпня відео з Путіним на саміті БРІКС, на якому він начебто забув, що носить годинник на правій руці, і поставила Буданову запитання: "Це Путін?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов сказав, за яких умов РФ зможе роками тримати оборону

"Я не знаю, що на це відповісти. Мені здається, що не дуже", – сказав Буданов.

Водночас голова української розвідки наголосив, що причини, чому "справжній" Путін не з'являється у публічному просторі, можуть бути різними: від стану здоров'я до банального небажання.

У квітні секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав, що на тимчасово окуповані території у Херсонській і Луганській областях їздив двійник Путіна.

Начальник ГУР Кирило Буданов повідомив, що Путін має двійників, яких використовують "в особливих випадках".

Зараз ви читаєте новину «Буданов сказав, коли останній раз бачили "справжнього" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі