понеділок, 06 серпня 2018 15:59

Авто збило двох пішоходів, врізалося в машину копів і зникло

Авто збило двох пішоходів, врізалося в машину копів і зникло
Автомобіль збив двох пішоходів, врізавс в патрульну машину. Фото: umdpl.info

У ніч на 6 серпня в Запоріжжі неповнолітня дівчина за кермом чужого автомобіля врізалася в машину патрульної поліції, збила 2 пішоходів і хотіла втекти.

Інцидент стався о 23:30 на перехресті вулиць Молодіжна та Республіканська, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Водій автомобіля Daewoo Racer під час маневру не впорався з керуванням, у результаті чого скоїв зіткнення зі службовим автомобілем, після чого скоїв наїзд на 2 пішоходів і зник з місця ДТП", - йдеться в повідомленні.

Згодом правоохоронці спіймали винуватицю ДТП на іншій патрульній машині. За кермом перебувала 17-річна дівчина. Керувати авто їй дозволив 27-річний пасажир із сильним алкогольним сп'янінням.

Встановили, що чоловіка протягом року 6 разів притягували до адміністративної відповідальності через водіння в стані наркотичного сп'яніння. Пішоходів госпіталізували з численними переломами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ДТП розбилися двоє українців

Вночі в Миргороді на Полтавщині сталася смертельна ДТП. Автівка ВАЗ зіштовхнулася з мікроавтобусом Renault Trafic. Від черепно-мозкової травми загинув 25-річний водій легковика.

Аварія сталася майже в центрі міста поряд із "Сільпо" на вул. Гоголя.

Зараз ви читаєте новину «Авто збило двох пішоходів, врізалося в машину копів і зникло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі