вівторок, 09 серпня 2016 11:00

Андрій Цюрпіта пропав під час відпочинку

27-річний Андрій Цюрпіта із Тернополя зник під час відпочинку із друзями біля Білецього мосту на косі. Друзі востаннє бачили його у суботу, 6 серпня, близько 16-ї години. Хлопець покупався, вийшов із води і зник.

 

"Ми святкували день народження друга. Поїхали на косу із наметами ще у п'ятницю. Нас було 10 чоловік. Наступного дня купалися, відпочивали. Андрій вийшов із води і зник. Ми подумали, відійшов до туалету. Коли за годину не повернувся — почали шукати власними силами. Потім викликали поліцію — ті прийняли заяву і поїхали. Ми викликали кінолога із собакою. Вона взяла слід, але за 10 метрів він обірвався. Наступного його шукали водолази у річці- теж безрезультатно", - розповідає подруга зниклого Аля Телейко.

Андрій працює на залізниці. Друзі кажуть, він спокійний та врівноважений, алкоголь не вживає. Тому куди міг зникнути без речей — ніхто не знає.

"Всі речі — одяг, гроші, мобільний, ключі від хати - залишилися у його наметі. Він зник в одних плавках, так як купався. Такого, аби зникав кудись без попередження — ніколи не було. Ми обдзвонили усіх знайомих — ніхто не уявляє, де він може бути", - додає Аля.

Поліція розпочала пошуки хлопця, але поки безрезультатно. Вдома по-черзі чергують батьки Андрія, на випадок, якщо хтось зателефонує чи прийде. Друзі просять усіх, хто бачив Андрія після 6 серпня, повідомити до поліції.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертву дівчинку відкопали в городі

Раніше повідомлялося, що 14-річного Станіслава Бойка із Кіровоградщини знайшли мертвим у річці. Хлопця шукали 2 дні.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Цюрпіта пропав під час відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі