середа, 09 березня 2022 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

19 дорослих і три дитини: окупанти у Сумах вбили цілу родину
10

Фото: t.me/Zhyvytskyy

Увечері 8 березня російські окупанти скинули на Суми три авіабомби. У результаті злочинних дій ворога загинули 22 людини, з яких троє – діти.

Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Спочатку було відомо про дві жертви серед дітей. Згодом рятувальники дістали з-під завалів тіло хлопчика. Усі загиблі - одна родина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 34 автобуси встигли виїхати із Сум – відомі подробиці евакуації

"Російські війська завдали авіаудару по житловому сектору у Сумах. Ця історія по праву може назватися масовим вбивством, адже одна бомба забрала життя 22 людей", - написав Живицький.

Перше потрапляння снаряду було у житлові будинки міста. Бомба прилетіла на приватний будинок на вул. Роменській і знищила його вщент.

"У будинку було дев'ять людей, всі загинули. Шість будинків зруйновані вщент. Ще близько двох десятків сусідніх будинків зруйновані частково", - додав голова ОДА.

За словами Живицького, також травмовані восьмеро людей, серед яких 5-річна дівчинка.

7 березня російська авіація також завдала авіаудар по житловому сектору у Сумах. Розбомбила будинки по вул. Роменська та Спартака. Жертвами авіаудару за житловими кварталами Сум та передмістя стали понад 10 осіб, зокрема двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «19 дорослих і три дитини: окупанти у Сумах вбили цілу родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі