понеділок, 19 грудня 2016 18:47

Студент помер від цирозу печінки перед операцією

Студент помер від цирозу печінки перед операцією

19-річний Олександр Молнар із села Довжок Шаргородського району Вінниччини помер від цирозу печінки незадовго до операції. 15 грудня за ним справили дев'ятини.

"Саша не зізнавався, терпів біль. Не хотів, щоб ми з мамою хвилювалися. Коли звернулися в лікарню, сказали треба пересадити печінку. Ми два місяці готувалися до операції. Зібрали частину суми. Знайшли донора, спонсорів. Саша обстежився в Києві. А прооперувати так і не встигли", - розповідає Gazeta.ua батько 51-річний Іван Молнар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студент коледжу помер від зупинки серця

Хлопець навчався на 4 курсі у Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій на автомеханіка. Мріяв піти а армію та стати священником.

Його поховали на сільському кладовищі. Щоб приїхати на похорон, викладачі хлопця разом із студентами винайняли автобус.

"На похорон прийшли майже всі люди з нашого села. Були такі, що приїхали з сусідніх сіл. Зібралося багато духовенства. Дуже хочу подякувати усім керівникам, викладачам і студентам Сашиного коледжу. Вони нас підтримували морально, допомагали збирати гроші на лікування. Приїхали усі разом на похорон".

16 грудня в Одесі поховали блогера Максима Ліпатова, який сповістив про своє самогубства у Вконтакте. В останньому записі просив поховати його у Карпатах.
Зараз ви читаєте новину «Студент помер від цирозу печінки перед операцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі