четвер, 15 грудня 2016 14:05

Рідні одеського самогубці не виконали його останнього прохання

Рідні одеського самогубці не виконали його останнього прохання
фото: Вконтакте

16 грудня в Одесі поховають блогера Максима Ліпатова, який сповістив про своє самогубства у Вконтакте. В останньому записі просив поховати його у Карпатах. Рідні вирішили зробити інакше.

Про це на своїй сторінці Вконтакте написав старший брат Максима Михайло Ліпатов.

"Рідні і близькі вирішили поховати Максима Ліпатова в Одесі. Тут його могилу будуть відвідувати набагато частіше — родичі і величезна кількість друзів. Максима ховатимуть 16 грудня в частково відкритій труні на Одеському кладовищі. Прощатимуться з ним в ритуальному залі Будинку офіцерів", - написав Михайло Ліпатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік викинувся з вікна лікарні

Одразу після цього у коментарях під записом розгорілася дискусія. Частина людей обурювалися, чому рідні не виконали останню волю покійного.

"Якби він йшов у небезпечний похід і написав: "якщо щось станеться, прошу поховати мене в Карпатах" або захворів смертельною хворобою і перед смертю озвучив би таке прохання, то ми б з Одеси відвезли його в Карпати і там похоронили. І через себе би переступили. Але мова йде про тяжку душевну хворобу і прийняте під її дією рішення, в "романтичному" стилі, як було вибране місце і час. Уявіть собі стан матері, яка пережила смерть сина. Зупиніться", - відповів на коментарі батько покійного Дмитро Ліпатов.

Максим Ліпатов жив в Одесі. 2012-го здійснив подорож по Криму на велосипеді. За 17 днів проїхав 800 км. Це відео зробило його популярним. Восени 2013 року із блогером "Отаман Павлюк" збудували саморобні човни і три тижні пливли вздовж кримського узбережжя.

Зараз ви читаєте новину «Рідні одеського самогубці не виконали його останнього прохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі