четвер, 18 квітня 2024 11:35

Помер батько зрадниці Ані Лорак
3

Поет, літератор, заслужений журналіст України та батько співачки-зрадниці Ані Лорак - Мирослав Куєк - помер у четвер, 18 квітня.

На момент смерті чоловіку було 77 років. Про це повідомив журналіст Юхим Гусар на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні (18 квітня - Gazeta.ua) сумна звістка сколихнула серце: помер Мирослав Куєк. Куєк Мирослав Іванович - поет, літератор, заслужений журналіст України, громадсько-культурний діяч, батько співачки Ані Лорак (Кароліни Куєк)", - написав Гусар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві прощаються з Дмитром Капрановим: фото

Артистка, яка подала документи на громадянство РФ, не відреагувала на втрату.

Мирослав Куєк розлучився з Жанною Ліньків ще до народження Ані Лорак. Після того, як народився молодший брат Кароліни, мати віддала її в інтернат через бідність. Батько приїжджав до неї, привозив подарунки та водив у магазин за іграшками. Куєк неодноразово пропонував дітям переїхати до нього, але вони боялися образити матір.

Український комік, сценарист і капітан команди КВК "Одеські джентльмени" Святослав Пелішенко помер на 72 році життя. Про втрату повідомила журналістка, ексучасниця "Одеських джентльменів" Світлана Фабрикант.

Зараз ви читаєте новину «Помер батько зрадниці Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі