середа, 14 жовтня 2020 05:05

Помер український кліпмейкер Дмитро Маніфест

Сьогодні, 13 жовтня, помер український кліпмейкер, оператор та режисер Дмитро Маніфест. Йому було 30 років.

Офіційна причина смерті не називається, однак відомо, що чоловік боровся з онкологічним захворюванням. Незважаючи на страшний діагноз, Дмитро продовжував працювати до останнього.

Дмитро Маніфест був засновником відеопродакшну повного циклу Manifest Production та працював над кліпами популярних українських зірок. Серед них – Світлана Тарабарова, Dzidzio, ТНМК, Ivan Navi, "Друга ріка", "Антитіла", "Скай" та інші.

Автор: Фейсбук
 

У листопаді режисерові мав виповнитися 31 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер легендарний захисник московського "Спартака"

У Facebook українські артисти та діячі сфери шоу-бізнесу і кіно висловили свою скорботу та співчуття.

"Діма завжди комфортно почувався з камерою в руках! Швидше не комфортно без камери! Спочивай з миром, друже! Ти стільки ще не зробив!", – написав у Фейсбук телеведучий Юрій Горбунов .

Співачка Анастасія Приходько згадала, що саме з кліпу на її пісню Маніфест розпочав свій режисерський шлях. Згодом він також зняв для артистки роботи на пісні "Крила" і "Тримай".

Прощання з Дмитром Маніфестом відбудеться цієї п'ятниці.

Ранком суботи 10 жовтня на 94-му році життя відійшов у вічність український поет, драматург і публіцист Микола Петренко.

Зараз ви читаєте новину «Помер український кліпмейкер Дмитро Маніфест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі