пʼятниця, 26 липня 2019 05:05

Розумна позика: як заробляти на кредитних картках

Сьогодні попит на споживчі кредити залишається досить високим. За даними НБУ, 2018-го ринок карток виріс на 1,8%. Цьогоріч тенденція не змінюється — українці й далі беруть позики в банках. Кредитна картка залишається не лише вигіднішим варіантом отримати кредитні кошти, але й єдиним, що дозволяє економити завдяки пільговому періоду і кешбеку. Ще одна перевага кредиток у тому, що можна раз звернутися в банк і в майбутньому постійно користуватися кредитним лімітом. Ставки тут досить низькі, до того ж — це зручний і безпечний платіжний інструмент.

Конкуренція серед банків зростає і сьогодні можна знайти безліч пропозицій кредитних карток. За результатами дослідження одного з українських фінансових видань у трійку кращих кредиток країни входить "Велика п'ятірка" — кредитка АТ "ТАСКОМБАНК".

Торік ТАСКОМБАНК збільшив випуск пластикових карток у понад два рази, що значно перевищує показники ринку, а приріст емісії пластикових карток за перше півріччя 2019 року вже досяг майже 50% і практично всі вони кредитні. "Велика п'ятірка", на думку наших клієнтів, це ідеальний платіжний інструмент для щоденних покупок, — підкреслює Юрій Максимів, директор Західного регіону ТАСКОМБАНКУ. — Ця картка відкриває власникам доступ до цілої низки переваг.

Оформлення безкоштовне і просте — потрібен тільки паспорт та ідентифікаційний код. Максимальний кредитний ліміт по картці передбачений завбільшки 100 тис. грн, але, якщо необхідний ліміт понад 30 тис. грн, треба надати довідку про доходи. По картці діє до 55 днів пільгового періоду.

— Протягом грейс-періоду плата за користування кредитним лімітом не стягується. Це значить, якщо клієнт скористається кредитним лімітом і поверне кошти до 25 числа наступного місяця, він нічого не заплатить банку, а ще й заробить за рахунок кешбеку, — пояснює Юрій Максимів. Кешбек за розрахунки карткою становить 2 відсотки за покупки в супермаркетах і АЗС з кредитного ліміту, а також 1 процент за будь-які інші покупки в магазинах та інтернеті за кредитні й власні кошти. Можна отримати додатковий дохід, зберігши на картці власні кошти. ТАСКОМБАНК нараховує 10 відсотків річних на залишок своїх грошей. Ставка за користування кредитними грішми значно вигідніша ніж за кеш-кредитом — 3,6 відсотка на місяць. Поповнення картки — безкоштовне.

— Кредитні картки передусім зацікавлять клієнтів, які прагнуть мати додаткові ресурси для незапланованих витрат чи повсякденних розрахунків. Головна умова — постійний доступ до коштів у рамках кредитного ліміту, гнучкі можливості для їхнього повернення, кешбек і прозорі умови обслуговування, — підсумував Юрій Максимів.

Нагадаємо, ТАСКОМБАНК увійшов до переліку системно важливих фінустанов України 2019 року. Набуття такого статусу — це не тільки висока оцінка діяльності й визнання бездоганної репутації на ринку, але й підвищені вимоги та більша відповідальність. Банк має значний запас міцності — достатність капіталу й ліквідності дозволяють ТАСКОМБАНКУ чітко виконувати всі зобов'язання перед клієнтами й підвищені нормативні вимоги регулятора як до системного банку.

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011

Зараз ви читаєте новину «Розумна позика: як заробляти на кредитних картках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі