четвер, 07 серпня 2008 15:51

У магазині "Фокстрот. Цифрова техніка" можна випробувати будь-яку новинку

  Перший спеціалізований магазин цифрової техніки та електроніки ”Фокстрот. Цифрова техніка” за адресою: Київ, вулиця Володимирська, 51
Перший спеціалізований магазин цифрової техніки та електроніки ”Фокстрот. Цифрова техніка” за адресою: Київ, вулиця Володимирська, 51

У серпні цього року в Україні відкрилися магазини мережі електроніки та цифрової техніки "Фокстрот. Цифрова техніка". Одна із найоригінальніших пропозицій компанії — зали з відкритими вітринами, де кожен охочий може випробувати найсучаснішу техніку.

— Ми відкрили 9 магазинів "Фокстрот. Цифрова техніка", — розповідає керівник служби роздрібних продажів мережі Сергій Іванченко, 34 роки. — На початку осені магазини мережі будуть відкриті по всій країні. Наша нова пропозиція покупцеві — тест-драйв продукції. У магазинах є розкладки із найпопулярнішими моделями. Покупець може придивитися, вивчити можливості й покористуватися найновішими винаходами виробників техніки. Окрім того, в нас працюють продавці-консультанти з багаторічним досвідом. Більшість із них мають технічну освіту, вони кваліфіковані фахівці своєї справи й допоможуть підібрати відеокамеру, комп"ютер, монітор, ноутбук чи мобільний телефон.

Такі магазини незабаром з"являться не тільки в обласних центрах, а й у більшості міст України. Уже найближчим часом компанія збирається розширити мережу до 50 крамниць.

— Про відкриття магазину я прочитав у газеті, — каже 25-річний киянин Андрій, який прийшов до магазину "Фокстрот. Цифрова техніка" на вул. Володимирській. — Мене найбільше зацікавила відкрита вітрина. Давно придивляюся ноутбук. А тут ще й можна випробувати — перевірити, всі кнопки понатискати.

Андрій хотів невеликий лептоп, щоб брати у відрядження. Вибрав ноутбук ASUS EEE PC-4G/701 за 1949 грн.

— Я попросив консультанта продемонструвати пристрій у роботі. І дизайн, і функції підійшли до моїх потреб, — каже Андрій. — Вирішив купувати. Але готівкою мав 1900 гривень. Ще й подумав: кілька днів тому відкрився магазин, можливо, знижку дадуть. А мені на касі кажуть: можна витягнути знижку на будь-який товар від 1,5 до 25 процентів.

На місці можна встановити потрібні програми для техніки

Андрій витягнув 7% знижки. За покупку заплатив 1813 грн.

— В усіх нових магазинах у перші чотири дні після відкриття діятиме акція "Отримай знижку до 25 процентів", — наголошує Сергій Іванченко. — Покупець витягуватиме свій процент на скретч-карті.

"Фокстрот. Цифрова техніка" пропонує ще й дисконтну програму. За будь-яку першу покупку клієнт отримує накопичувальну бонусну картку.

За додаткову плату магазин надає й інші послуги. Наприклад, на місці можна встановити потрібні програми для техніки. Ціна на такі послуги буде найнижча серед усіх крамниць міста. Скільки це коштуватиме — визначатимуть окремо в кожному випадку, враховуючи місцеві розцінки. У магазині також працюватимуть кредитні пункти банків.

— У нас будуть ексклюзивні моделі певного фотоапарата, відеокамери та іншої техніки, — каже Сергій Іванченко. — Адже наші клієнти — це активні й амбітні люди віком від 18 до 40 років, які слідкують за модою та новинками. Ми чекаємо великого інтересу — бо раніше ніде ще не практикували тест-драйви техніки в магазині. Наша компанія робить усе можливе, щоб створити максимально комфортні умови для здійснення покупок. Плануємо, що найближчим часом на відкритій вітрині буде увесь товарний ряд цифрового асортименту.

Зараз ви читаєте новину «У магазині "Фокстрот. Цифрова техніка" можна випробувати будь-яку новинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі