понеділок, 25 лютого 2008 17:53

Реєстрацію вкладників Ощадбанк відновить у п"ятницю

— Пішла минулої п"ятниці в ощадкасу на вулиці Здолбунівській, хотіла зареєструватись на отримання компенсації, — дзвонить киянка Ольга Благодарна, 58 років. — Але мені відмовили. Сказали, що вже не реєструють.

Реєстрацію "радянських" вкладів в Ощадбанку справді припинили. Зробили це тимчасово за розпорядженням Міністерства фінансів.

— Багато зареєстрованих вкладників досі не змогли отримати компенсації, хоча їх давно зараховано на поточні рахунки, — пояснює Ярослава Тітова, 34 роки, керівник служби зв"язків із громадськістю Ощадбанку. — Тому прийняли рішення 22 і 23 лютого не проводити реєстрацію. У ці дні видавали компенсації. Тепер їх змогли отримати працюючі вкладники, яким не вдавалося взяти гроші з понеділка по четвер.

Цього тижня попередній режим роботи Ощадбанку відновлять. Компенсації видаватимуть знову з понеділка по четвер. Вклади Ощадбанку СРСР реєструватимуть у п"ятницю та суботу.

Станом на 22 лютого 2,9 млн вкладників зараховано $529,09 млн.

Зараз ви читаєте новину «Реєстрацію вкладників Ощадбанк відновить у п"ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі