середа, 03 грудня 2008 15:43

Продовжать виплати потерпілим від повені

Потерпілим від повені в західних областях компенсували збитки на суму 945 млн грн. Повністю виплатили допомогу лише на Львівщині. Поки що зареєстрували 136 тис. осіб з усіх регіонів.

— Є області, де списки потерпілих досі ще складають, — каже міністр праці й соцполітики України Людмила Денисова, 48 років. — Наприклад, у місті Могилеві-Подільському на Вінниччині уточнюють ступінь ушкодження 278 будинків. А на Буковині припинили виплати 46 мільйонів гривень. Бо при повторному обстеженні виявили неправильне визначення категорії постраждалих. З Івано-Франківської області до нас звернулися за додатковими 182 мільйонами гривень. Під час перевірки ми з"ясували, що розрахунки складали за припущеннями, на око.

Заяви на компенсацію продовжують приймати в селищних та міських радах. Потерпілим виплачують 5–50 тис. грн залежно від ступеня пошкодження. Дітям, які втратили когось із батьків, виплачують 100 тис. грн. Батькам загиблих дітей — 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Продовжать виплати потерпілим від повені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі