середа, 19 червня 2019 00:25

Можна заробляти на розповідях про життя

— Серед блогерів в Україні є чимала конкуренція. Найбільша — в галузі моди та краси. Кожен третій розповідає про косметику, схуднення, дієти, — каже експерт 37-річний Дмитро Васюк. Працює з мережами магазинів одягу, побутової хімії в Україні й за кордоном.

— Хоча вже на перший план виходять люди, які знімають відео про своє життя. Багатьом це цікаво. Ми постійно шукаємо нові обличчя для запуску реклами. Помітили: в тих, хто розповідає про себе, купують більше. Наприклад, дівчина вранці прокидається, вичісує свого пса. Потім у піжамі прибирає, при цьому ненав'язливо розповідає про побутову хімію. Реклами як такої не було, але у нас шквал замовлень.

Розцінки на рекламу чітко не визначені. Блогери самі диктують умови. В "Інстаграмі" реклама дешевша, починається від 400 гривень. Доходить до 10 тисяч. На "Ютюбі" — дорожча. Найбільше заплатили блогеру за рекламу білизни — 17 тисяч гривень. Комплект настільки сподобався людям, що за день розпродали всі моделі. Часом даруємо блогерам товари за рекламу — сумки, взуття, білизну. Двічі за останній рік оплачували поїздки за кордон. Остання — у Францію на модний показ. Обійшлася в 39 тисяч гривень.

1  802  335 разів подивилися відео на "Ютюбі", як оперний співак Самвел Адамян із Дніпра готує салат із рисом і печінкою. Майже весь час на столі сидить його рудий кіт. У коментарях люди писали, що відео смішне, покращує настрій. 400–800 тис. разів дивилися відеоблоги співака, як він розпаковує посилки, міряє труси з китайського сайта.

Зараз ви читаєте новину «Можна заробляти на розповідях про життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі