вівторок, 26 лютого 2008 17:47

Кур"єр доставить подарунок у призначений час

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Кур’єр фірми ”Супер кур’єр” Іван Пелип приніс Ірині Кондратюк, студентці Львівського університету імені Франка, подарунок. Дівчина живе в університетському гуртожитку. Відправник попросив не називати їй своє ім’я
Кур’єр фірми ”Супер кур’єр” Іван Пелип приніс Ірині Кондратюк, студентці Львівського університету імені Франка, подарунок. Дівчина живе в університетському гуртожитку. Відправник попросив не називати їй своє ім’я

Сергій Худицький, 28 років, із містечка Винники поблизу Львова, працює водієм у туристичній фірмі. Напередодні дня народження дружини він мав вирушати в поїздку.

— Вирішив компенсувати свою відсутність подарунком, — каже Сергій. — Хотів попросити когось вручити його Ірині. Але кого? Усі мої знайомі в ту пору мали бути на роботі.

Чоловік натрапив на рекламу кур"єрської служби "Супер кур"єр". Зателефонував. Там порадили купити подарунок, який довго зберігатиметься. Пообіцяли доставити його жінці о 9.45. Саме в цей час з"явилася на світ Ірина. Сергій придбав золоті сережки, а у квітковому магазині замовив букет білих троянд. Кур"єри отримали його в день доставки, привезли Худицькій разом із сережками.

Чоловік заплатив 30 грн, ще 7,50 — за доставку у вказаний час. Десятку віддав за бланк з описом вмісту пакунка. За ним отримувач має перевірити, чи все йому привезли. Усього — 47,50 грн.

— Я привітав Ірину по телефону о 9.40. Одразу по тому у двері подзвонив кур"єр і передав квіти й подарунок. Жінка була щаслива, — усміхається Худицький.

Про доставку замовлення клієнтові повідомляють телефоном. На вибір можуть надіслати й лист-повідомлення із часом і датою доставки, підписом отримувача. Коштує така послуга 10 грн.

За доставку в неробочий час треба доплатити 25 відсотків

Пакунки можуть доправляти й у неробочий час, вихідні та свята. За це треба доплатити 25%. За доставку квітів і подарунків у межах міста "Супер кур"єр" бере фіксовану плату 30 грн. За документи — 12–26 грн, залежно від терміну отримання й ваги. Доставка протягом доби коштуватиме на 2-3 грн дорожче. Експрес-послуга — протягом 3 год. — обійдеться в 25–40 грн.

Кур"єрська служба "АСD експрес" розвозить посилки в усі міста України. На Правобережну Україну доставка дешевша за Лівобережну. Наприклад, пакет на 250 г до Кіровограда доправлять за 23 грн, а в Суми — за 29 грн. Експрес-послуга обійдеться відповідно у 28 і 33 грн. Доставка посилки вагою 1 кг коштуватиме на 15–20 грн більше.

Відправити посилку звичайною поштою — дешевше. За доставку в межах країни платять 2,60 грн за перший кілограм і 1,60 грн — за наступні. По області тарифи нижчі. Однак отримати посилку можна не раніш як за 3–4 дні.



Скільки коштує доставка пакетів, грн


 Кур"єрська служба плата за перший кг

 по Львову
плата за перший кг

 по Україні
 плата за наступний кг

по Львову
 плата за наступний кг

по Україні
 Термін доставки
 Пост експрес,
вул. Крушельницької, 2
 15  25  5  5  у Київ — наступний день, в інші міста — через день
 Експресіум,
вул. Тарнавського, 100
 15  36  5  5  через день
 Експрес мото-Україна*,
вул. Володимира Великого, 2
 14,50  27,44  5  4  2 дні по Львову, 2–3 дні по Україні
 Мікстін,
вул. Наукова, 5а
 —  55  —  6  2–3 дні у великі міста, 4-5 — у малі

* фірма доставляє великогабаритні вантажі, до 600 кг
Зараз ви читаєте новину «Кур"єр доставить подарунок у призначений час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі