четвер, 26 листопада 2009 19:55

Годинник 1938 року купили за півтора мільйона доларів

Автор: фото: REUTERS
  ”Патек Філіпп”  інкрустований діамантами на 18 каратів
”Патек Філіпп” інкрустований діамантами на 18 каратів

Колекційні швейцарські годинники продавав аукціон "Крістіз" у Женеві.

Серед лотів — наручний чоловічий годинник "Патек Філіпп" 1938 року. Він інкрустований діамантами на 18 каратів. Невідомий покупець виклав за нього $1,5 млн. Кілька років тому інший виріб цієї ж фірми продали за $4 млн.

В Україні найдорожчі годинники носять мер Києва Леонід Черновецький, нардепи-"регіонали" Рінат Ахметов та Борис Колесніков. На їхніх руках бачили моделі ціною від $500 тис.

— Найдорожчий " Патек Філіпп" у нашому салоні коштує 17 тисяч доларів. Його корпус із білого золота, скло сапфірове, деталі з вороненої сталі. З таким годинником можна пірнати та підніматися високо в повітря, — каже 43-річний Давид Рудукан з антикварного салону "Рудукан-антик", що по вулиці Заболотного в Одесі. — Багаті українці переймають престижні атрибути, поширені на Заході. Про високий статус свідчать взуття, годинник, ремінь, запонки. Чи могли нові українці купити "Патек Філіпп" за 1,5 мільйона? Потенційних покупців — десятки.

Зараз ви читаєте новину «Годинник 1938 року купили за півтора мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі