пʼятниця, 20 квітня 2012 05:45

Час заробляти на депозитах

Автор: фото надане ПАТ Банк ”ТРАСТ”
  Оформивши депозит ”Лідер” в ПАТ Банк ”ТРАСТ”, можна отримати максимальну ринкову ставку — до 23 відсотків річних
Оформивши депозит ”Лідер” в ПАТ Банк ”ТРАСТ”, можна отримати максимальну ринкову ставку — до 23 відсотків річних

Пане Мельников, як довго, на вашу думку, триватиме зростання ставок за депозитними вкладами?

— Можу точно сказати, що зараз дуже сприятливий час для розміщення вкладів. Середньоринкові ставки за депозитами у вітчизняній валюті вперше виросли із січня цього року і на довгострокові вклади навіть перевищили новорічні акційні пропозиції.

Приміром, оформивши сьогодні депозит "Лідер" у ПАТ Банк "ТРАСТ", можна отримати максимальну ринкову ставку — до 23% річних. При цьому середньоринкові ставки за прибутковими видами депозитів строком на рік становлять усього 16,51%.

Як вам удається пропонувати вкладникам ставки вищі за середньоринкові?

— Ми можемо собі дозволити пропонувати нашим клієнтам максимальний дохід за вкладами, оскільки активно розвиваємо споживче кредитування, по якому в нас є значний досвід. ПАТ Банк "ТРАСТ" заснований акціонерами, які входять до складу акціонерів російського НБ "ТРАСТ", що в 30-ці найбільших банків Росії. Надійність фінустанови підтверджена численними рейтинговими агентствами.

Як довго ПАТ Банк "ТРАСТ" працює на українському ринку?

— ПАТ Банк "ТРАСТ" 2007 року заснувала група акціонерів Національного банку "ТРАСТ" (Російська Федерація). Фінустанова надає широкий спектр банківських послуг фізичним і юридичним особам. Наша мета — побудувати довірчі стосунки з клієнтами та виправдати їх очікування, адже в перекладі з англійської "trust" означає "довіра". Мільйони клієнтів довіряють НБ "ТРАСТ" у Росії, і ми прагнемо завоювати таку ж довіру в Україні. До речі, два роки в Росії обличчям бренду "ТРАСТ" є зірка світового масштабу, актор Брюс Вілліс — втілення надійності й упевненості в собі.

Які депозитні продукти банку мають найбільший попит?

— Найзатребуванішим видом вкладу традиційно є депозит "Лідер" із виплатою відсотків наприкінці терміну і максимальною ставкою — до 23% річних. Великою популярністю серед клієнтів, що бажають мати вільний доступ до своїх накопичень, користується універсальний депозит "Усе включено", який не лише забезпечує високий дохід — до 19% річних, але й надає клієнтам можливість знімати та поповнювати вклад без втрати відсотків. Для клієнтів банку і пенсіонерів на постійній основі діють бонусні програми.

Хочу зазначити, що за умовами наших депозитних договорів, депозитна ставка є незмінною протягом усього терміну дії договору. Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. (Свідоцтво №190 від 08.07.2010 року).

Які переваги можете гарантувати вашим клієнтам?

— Ми пропонуємо одні з кращих ринкових умов по продуктах. При цьому ми цінуємо кожного клієнта, якому забезпечений індивідуальний підхід і високий рівень сервісу. Зверніться в одне із 14 регіональних відділень банку і переконаєтеся в цьому на власному досвіді.

Оксана ЯРОВА

Відділення ПАТ Банк "ТРАСТ" у м. Полтава: вул. Фрунзе, 65.

Тел.: 0(532) 50 14 34, 0(532) 50 14 54.

Безкоштовна довідкова служба банку: 0 800 50 90 20.

Ліцензія НБУ №237 від 02.11.2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Час заробляти на депозитах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі