четвер, 09 лютого 2006 19:43

Жінка втопилася в колодязі

Трагічний випадок стався у Берегівському районі Закарпаття. До райвідділку міліції о пів на дванадцяту ночі надiйшло повiдомлення від 46-річного Миколи, мешканця села Верхні Ремети, що його спiвмешканка, 50-річна Ольга Черешня, впала в колодязь і втопилася.

Сказав, що сталося це через те, що жінка була напідпитку, та ще через необережність. Колодязь нічим не був прикритий.

Колись ця жінка мала хорошу родину. Виростила трьох доньок. Майже все життя пропрацювала медсестрою у Берегівській районній лікарні. Навіть удома в неї завжди було людно: селяни зверталися по медичну допомогу. Але років зо три тому Ольга почала заглядати у чарку. І так день за днем. Через кілька місяців покинула чоловіка, доньок. Знайшла собі співмешканця, який також не проти перехилити чарку-другу горілки. До того ж Микола саме повернувся з ув"язнення. Ольга зрештою і роботу покинула.

Того вечора Ольга, погулявши, чомусь подалася надвір. За кілька хвилин слідом за нею вийшов і чоловік. Почувши грюкіт, Микола підбіг до колодязя, але Ольга вже була у воді. Коли збагнув, що сталося, жінка пішла на дно. У Берегівському райвідділі міліції повідомили, що смерть настала від захлинання водою. А ще судмедексперти виявили у жінки переломи ребер і грудної клітки. Ймовірно, внаслідок падіння на огорожу біля колодязя.

Як велику трагедію, кажуть, сприйняли смерть Ольги її доньки.

Зараз ви читаєте новину «Жінка втопилася в колодязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі