понеділок, 23 січня 2006 11:25

У криницях пропала вода

У селі Підбірці, що піді Львовом, із криниць несподівано почала зникати вода. Найбільше потерпають ті селяни, які мешкають поблизу ковбасного цеху ТзОВ "Барком".

Місцева жителька Слава Коркевич, 69 років, розповіла "ГПУ", що на Різдво не могла приготувати вечері — забракло води. Довелося бігти до сусідів.

— Перед Новим роком криницю на нашому подвір"ї прочистили й налили водою, але за кілька днів води не стало, — каже вона. — До мене приїжджали гості з Криму, а я навіть не мала відра води, аби вони помилися. Мусила топити сніг, — бідкається господиня.

Селяни нарікають на ковбасників: мовляв, ТзОВ "Барком" використовує забагато води. Але то лише пересуди. Голова Лисиничівської сільської ради Ігор Бахір, 59 років, повідомив, що досі ніхто з села Підбірці не скаржився на нестачу води. А директор м"ясопереробного підприємства Володимир Баран, 51 рік, запевнив, що до висихання криниць воно не має жодного стосунку.

Зараз ви читаєте новину «У криницях пропала вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі