Новий готель "Бахус" відкрили неподалік Ужгорода в селі Сторожниця. Більшість страв у тамтешньому ресторані готують на винах і коньяках.
— Щоб продегустувати шість видів закарпатських вин, — розповідає власник готелю Роман Лечига, 38 років, — доведеться викласти лишень 50 гривень. А це не так дорого порівняно з деякими місцевими винними погребами. Вина "Каберне", "Середнянське", "Спокусницю" та ще кілька сортів купуємо з середнянських підвалів.
Готельний комплекс має вісім комфортабельних номерів. Сім із них розраховані на двох осіб, один — "люкс". Усі кімнати обладнані супутниковим телебаченням, телефоном, кондиціонерами, є і міні-бар. У готелі є VIP-сауна з джакузі, сад із дитячим майданчиком, тераса та винний бар.
Настоятель обурювався, що поряд із храмом зводять розважальний заклад
У ресторані пропонують французьку, італійську, угорську, словацьку та закарпатську кухню. Більшість страв готують на винах і коньяках, навіть салати. Найсмачніша — "Шатобріан" — телятина, тушкована в коньяку з беконом.
Першими відвідувачами готелю стали австрійці та кияни. Вартість проживання в двомісному номері обходиться в 300–350 грн за добу, в "люкс" — 500 грн. Ціни цілком прийнятні як для готелю VIP-класу.
Місцина довкола "Бахуса" спокійна й мальовнича. Неподалік — римо-католицький костел. Коли розпочинали будувати комплекс, настоятель обурювався, що поряд із храмом зводять розважальний заклад.
— Із часом ми дійшли згоди зі священиками, — каже власник готелю Роман Лечига.
Коментарі