понеділок, 29 травня 2006 18:17

Туристів годують стравами на винах

Новий готель "Бахус" відкрили неподалік Ужгорода в селі Сторожниця. Більшість страв у тамтешньому ресторані готують на винах і коньяках.

— Щоб продегустувати шість видів закарпатських вин, — розповідає власник готелю Роман Лечига, 38 років, — доведеться викласти лишень 50 гривень. А це не так дорого порівняно з деякими місцевими винними погребами. Вина "Каберне", "Середнянське", "Спокусницю" та ще кілька сортів купуємо з середнянських підвалів.

Готельний комплекс має вісім комфортабельних номерів. Сім із них розраховані на двох осіб, один — "люкс". Усі кімнати обладнані супутниковим телебаченням, телефоном, кондиціонерами, є і міні-бар. У готелі є VIP-сауна з джакузі, сад із дитячим майданчиком, тераса та винний бар.

Настоятель обурювався, що поряд із храмом зводять розважальний заклад

У ресторані пропонують французьку, італійську, угорську, словацьку та закарпатську кухню. Більшість страв готують на винах і коньяках, навіть салати. Найсмачніша — "Шатобріан" — телятина, тушкована в коньяку з беконом.

Першими відвідувачами готелю стали австрійці та кияни. Вартість проживання в двомісному номері обходиться в 300–350 грн за добу, в "люкс" — 500 грн. Ціни цілком прийнятні як для готелю VIP-класу.

Місцина довкола "Бахуса" спокійна й мальовнича. Неподалік — римо-католицький костел. Коли розпочинали будувати комплекс, настоятель обурювався, що поряд із храмом зводять розважальний заклад.

— Із часом ми дійшли згоди зі священиками, — каже власник готелю Роман Лечига.

Зараз ви читаєте новину «Туристів годують стравами на винах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі