понеділок, 13 березня 2006 19:36

Під "Мівіною" було дванадцять бочок спирту

У вантажівці "Мерседес" працівники УБОЗу та державної служби охорони знайшли 12 пластикових бочок спирту по 235 літрів кожна.

28-річний водій закарпатець Михайло лише плечима знизав — документів на вантаж не мав та й про його походження не здогадувався.

Оперативники чатували на околицях Стебника (Львівська область) в очікуванні спирту понад добу. Перед цим вони отримали оперативну інформацію, що з містечка незаконний спирт направлятимуть до Закарпаття, а звідти — в Румунію. Аби замаскувати товар, бочки були прикриті коробками з олією, майонезом та "Мівіною". Усі продукти були протермінованими. Очевидно, їх уже не вперше використовували для маскування.

— Через водія ми вийшли на власника перевалочної бази, звідки, власне, і вивозився спирт, призначений для контрабанди. Скільки в його помешканні ще таких бочок, дізнатися не вдалося, адже ордера на обшук ми не мали, а добровільно відчиняти гараж він відмовився. Зараз із ним працюють міліціонери, — розповідає прес-секретар УДСО обласної міліції Оксана Кожухівська, 31 рік.

Спирт дуже хорошої якості. Як саме він потрапляв до рук контрабандистів із державного підприємства, поки не відомо. Правоохоронці кажуть, що ця історія ще матиме продовження.

Зараз ви читаєте новину «Під "Мівіною" було дванадцять бочок спирту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі