неділя, 11 лютого 2007 16:47

Олександру Назарчукові повернули конфісковані диски

26-річному рівненському підприємцеві Олександру Назарчукові таки повернули 3,5 тис. конфіскованих ліцензійних дисків із записами нових фільмів. Напередодні Нового року міліціонери вилучили їх зі складу фірми "Українська мультимедійна спілка". Загальна вартість дисків — понад 100 тис. грн.

— Міський суд визнав, що міліція вилучила диски незаконно. Та це й не дивно. Судді ж не могли не бачити, що вся продукція у нас ліцензійна. А раз документи в порядку, значить, комусь просто було вигідно, щоб у нас забрали диски перед самими святами, — розповідає Олександр Назарчук. — На Новий рік і Різдво диски з фільмами розбирають, як гарячі пиріжки. Якби не рейд і конфіскація, ми встигли б передати продукцію замовникові. А так оборудка зірвалася.

Підприємець скаржиться, що його працівники витратили півдня, щоб перенести диски з міського управління міліції до офісу. Довелося замовляти вантажний мікроавтобус.

— Деякі ящики були розпечатані. Не дорахувався 88 дисків, десь на три тисячі гривень, — каже Назарчук. — Міліціонери не змогли пояснити, куди вони поділися.

На учасників рейду міського відділу боротьби з економічною злочинністю накладуть дисциплінарні стягнення. Однак Олександр цим незадоволений і вимагає порушити проти них кримінальну справу за порушення авторських прав. Грошей за моральну та матеріальну шкоду підприємець домагатиметься через суд.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Назарчукові повернули конфісковані диски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі