четвер, 20 квітня 2006 20:54

На Закарпатті відкриють шість супермаркетів

До кінця року нові супермаркети "Сільпо", "Велика кишеня" та "Вопак" збудують в Ужгороді, Мукачевому та Береговому. Досі на Закарпатті було лише п"ять великих магазинів загальнонаціональних торговельних мереж.

— Власники супермаркетів вважали Закарпаття неперспективною територією, — каже координатор регіонального  Проекту аграрного маркетингу Роман Сало, 48 років. — Окрім "Амбару", в Ужгороді донедавна не було жодного магазину національної торговельної мережі. І це при тому, що громадяни із сусідніх країн — членів Євросоюзу щосуботи перетинають кордон, щоби закупити в Україні дешевші продукти.

Перші супермаркети "Вопак" відкрилися на вулицях Капушанській і Генерала Свободи. У березні з"явився "Сільпо" на Швабській. Керівництво мережі оголосило, що до кінця квітня буде ще один маркет. Побудують в Ужгороді й "Велику кишеню". За підрахунками спеціалістів, в обласному центрі  повинно бути не менше 17 супермаркетів.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті відкриють шість супермаркетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі