четвер, 02 березня 2006 18:19

Контрабандист віз вантажівкою одяг

У понеділок на пункті митного контролю "Тиса", що у Чопі (Закарпаття), затримали контрабандний вантаж одягу на 766 тис. 371 грн.

Водій вантажівки "Вольво" з причепом 30-річний Андрій подав митникам супровідні документи. На перший погляд, усе було оформлено чітко.

— У поданих товаросупровідних документах вказувалося, що у причепі автомобіля є одяг, взуття та галантерея у картонних коробках на суму понад 150 тисяч гривень, — розповіла 29-річна Тетяна Герасимчук із прес-служби Західного регіонального управління Державної прикордонної служби. — У паперах також зазначалося, що відправником товару є австрійська фірма, а отримати його мали її українські партнери.

Митники вирішили провести поглиблений огляд вантажівки. У кабіні водія знайшли ще один пакет документів: фірмою-відправником було вже підприємство з Англії, а вартість вантажу становила понад 621 тисячу гривень.

Вантажівку та контрабандні товари митники разом із прикордонниками вилучили.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандист віз вантажівкою одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі