пʼятниця, 03 лютого 2006 18:51

Директора коньячного заводу висувають у мери

Закарпатський обком Соцпартії України запропонував на посаду міського голови Ужгорода директора Ужгородського коньячного заводу, гендиректора корпорації "Закарпатсадвинпром" 56-річного Володимира Гісема. Коньячний завод він очолює вже 25 років.

Ужгородці мотивували свій вибір тим, що "в ролі міського голови Володимир Васильович знайде гроші для городян, а не скаржитиметься на недоплати". Ужгородський коньячний завод — один із лідерів харчової галузі України. Щороку підприємство сплачує до держбюджету понад 50 мільйонів гривень.

— У нього можна вірити, бо він вірить у нас, — казали на зборах соціалісти про свого висуванця. Цікаво, що в перекладі з угорської прізвище директора коньячного заводу означає "вірю".

Володимир Гісем родом зі Свалявщини. Навчався в Одеському технологічному інституті харчової промисловості, де й став інженером-технологом. Працювати починав виноробом у радгоспі ім. Т. Шевченка, що у Виноградівському районі Закарпаття. Двічі був депутатом обласної ради. Має сина та дочку.

Зараз ви читаєте новину «Директора коньячного заводу висувають у мери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі