четвер, 31 серпня 2023 06:09

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ ліквідували понад пів сотні загарбників на Таврійському напрямку

ЗСУ ліквідували понад пів сотні загарбників на Таврійському напрямку
На Таврійському напрямку наші захисники знищили ще понад пів сотні загарбників. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони знищили минулої доби 58 російських окупантів на Таврійському напрямку.

Ліквідували також 23 одиниці військової техніки і два склади боєприпасів ворога, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

"Артилерійські підрозділи Збройних сил України протягом доби виконали 1204 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога склали 238 осіб (безповоротні – 58, поранені – 177, полон – троє)", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW показали свіжі карти боїв

Тарнавський додав, що з військової техніки противника знищено: танк, шість ББМ, шість артилерійських систем та мінометів, ПТРК, СПГ, два безпілотника, а також шість одиниць автомобільної техніки.

Також Сили оборони знищили два склади з боєприпасами РФ.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 30 серпня становлять уже понад 262 410 окупантів. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 570 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Куп'янському напрямку українські воїни за ніч знищили танк Т-80, дві гаубиці САУ 2с19 та вежу із системою радіоелектронної боротьби. Вартість ураженої техніки окупантів – понад $6 млн.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ ліквідували понад пів сотні загарбників на Таврійському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі