вівторок, 13 серпня 2024 09:10

Знайдете своє покликання: які два знаки переслідуватиме успіх

Знайдете своє покликання: які два знаки переслідуватиме успіх
Будьте собою у будь-якій компанії. Не намагайтеся справити на когось враження. Фото: pixabay.com

13 серпня уникайте придбання товарів у кредит. Борг важко буде повертати. Варто погоджуватися на відрядження. За це добре заплатять.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не дозволяйте собі флірту на роботі, - говорить астрологиня. - Важко буде розриватися між домашніми та офісними справами. Попросіть колег вас підстрахувати. Будьте собою у будь-якій компанії. Не намагайтеся справити на когось враження. Зосередьтеся над проєктом, який є для вас найважливішим. Левів і Козорогів переслідуватиме успіх. Знайдете своє покликання і почнете заробляти удвічі більше, ніж планували. Погоджуватися на нові фінансові пропозиції краще через тиждень. Утримайтеся від покупки побутової техніки. Можна сідати на дієту, боротися зі шкідливими звичками. Довгі піші мандрівки позитивно позначаться на вашій фігурі".

Овен (21 березня - 20 квітня)

З'явиться більше фінансових можливостей. Довіряйте своїй інтуїції. Самовпевнені можуть понести збитки. Не рвіться туди, куди вас не пускають.

Телець (21 квітня - 20 травня)

До вас повернеться натхнення. Усе заплановане вдасться втілити у життя. Знайдуться люди, які підуть вам на зустріч.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Купіть річ, на яку давно збираєте гроші. Дозвольте собі трохи порозкошувати. Вас дратуватиме нерішучість коханих. Але підштовхувати їх до важливого рішення не слід.

Рак (22 червня - 22 липня)

Задовольніть своє бажання побути на самоті. Відмініть призначені зустрічі. Вам потрібно відновити сили. Зачекайте з купівлею нерухомості та оформленням спадку

Лев (23 липня - 23 серпня)

Усі навколо здаватимуться егоїстами, які звикли, що світ крутиться навколо них. Марно намагаєтеся знайти спільну мову з колегами.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зробите багато корисних покупок. Щаститиме на вигідні фінансові пропозиції. Частину грошей віддайте на благодійні справи. Інтенсивні спортивні навантаження викличуть тахікардію. Слідкуйте за пульсом під час занять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красиво жити не заборониш: ці чотири знаки зуміють розбагатіти найближчим часом

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не треба затівати ремонт удома. Скоро пошкодуєте за свій експеримент. Відчуття смаку підводитиме багатьох. У вівторок утримайтеся від покупки одяг. Не варто фарбувати волосся і стригтися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Будьте сміливими, ризикуйте. Зараз удача на вашому боці. Ви жадатимете нових вражень. Не шукайте пригод десь далеко. Цікаві події відбуватимуться навколо вас.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Кохані будуть схвильованими і розгубленими. Підтримайте їх за будь-яких обставин. Можуть снитися віщі сни. Добре працюватиме інтуїція. Прибутковим буде вечір.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

З оптимізмом дивитиметеся у майбутнє. Від другої половини вівторка зрозумієте, чи вам вистачить енергії, аби навести лад у роботі. Грошей бракуватиме. Від частини покупок краще відмовитися.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не бійтеся випробувань. Позбудьтеся обтяжливих стосунків. Не опустіть шанс знайти свою пару. Презентації і переїзди краще відкласти. Добре прораховуйте кожен крок, перегляньте фінансовий запас.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не поспішайте. Ви усюди встигатимете. Не звертайте увагу на дрібні негаразди. Насолоджуйтеся своїм щастям. Будьте вдячні коханим за те, що вони поруч. Підніме настрій чашечка кави в улюбленій кав'ярні.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Знайдете своє покликання: які два знаки переслідуватиме успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі