середа, 26 серпня 2020 20:51

Заступник держсекретаря США прибув до Києва

Заступник держсекретаря США прибув до Києва
Біґен відвідує Вільнюс (Литва), Москву (Росія) та Київ, де зустрічається з вищими представниками влади. Фото: Twitter/U.S. Embassy Kyiv

Заступник Держсекретаря Сполучених Штатів Америки Стівен Біґен прибув до Києва.

Про це повідомляє посольство США у Києві в Twitter.

"Заступник Державного секретаря США Стівен Е. Біґен прибув до Києва! Немає більшого прихильника України, ніж Сполучені Штати", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Венедіктової збираються поглиблювати міжнародно-правове співробітництво з Туреччиною

Як зазначається, упродовж 24-27 серпня Біґен відвідує Вільнюс (Литва), Москву (Росія) та Київ, де зустрічається з вищими представниками влади, з метою обговорення кола регіональних та міжнародних питань. 27 серпня він вирушить до Відня (Австрія), щоб зустрітися з колегами в Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) та обговорити питання, пов'язані з регіональною безпекою та правами людини.

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська зустрілася з першим заступником держсекретаря США Стівеном Біганом. Вони обговорили політичну кризу в Білорусі, а також Тихановська подякувала Сполученим Штатам за підтримку мирних демонстрантів в її країні.

Зараз ви читаєте новину «Заступник держсекретаря США прибув до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі