неділя, 23 червня 2024 10:20

Залила тіло бетоном: жінка жорстоко вбила 10-річну доньку
4

У Кривому Розі знайшли мертвою зниклу 10-річну Дарину Шевченко.

Дитину розшукували дві доби. Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Тіло дитини знайшли закопаним у Довгинцівському районі міста.

У Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну дівчинку
Фото: svoi.kr.ua
У Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну дівчинку
У Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну дівчинку
У Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну дівчинку

Раніше місцева поліція повідомляла, що близько 14:00 20 червня дівчинка вийшла з дому та станом на ранок 22 червня її місцеперебування було невідоме.

У пошукових роботах брала участь спеціалізована кінологічна група з собаками-універсалами, повідомили у Павлоградському пошуково-рятувальному кінологічному загоні "Антарєс." Працювали сім кінологів та чотири собаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік застрелив дружину і поранив подругу, а тоді вистрелив собі в голову

"За допомогою кінологічних розрахунків були опрацьовані локації, надані поліцією за об'єктивними даними слідства. На цих локаціях зникла не знайдена", - зазначили в "Антарєсі".

Місцеві ЗМІ пишуть, що у правоохоронців були сумніви в щирості слів матері зниклої дитини. Згодом жінка сама зізналася у вбивстві доньки.

"Матір вбила доньку за тиждень до того, як повідомила до поліції про її зникнення. У доньки з матір'ю були конфліктні стосунки. Після спроби самогубства, Дарина лікувалася у ПНД. На початку червня дівчинку виписали, до вбивства лишався тиждень! Про злочин жінка зізналася лише після проходження поліграфа. За її словами, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею", - пише видання "Свої Кривий Ріг".

Зазначається, що тіло дитини знайшли у погребі під шаром бетону.

"Матір заховала її у валізу та залила бетоном. Під час поверхневого огляду виявили рану на голові дівчинки", - пише видання.

У Німеччині виявили тіло 9-річної українки Валерії, яка 3 червня зникла безвісти дорогою до школи.

Тіло знайшли біля німецького міста Дебельн у Саксонії. Дівчинка родом із Дніпропетровської області України жила у Німеччині з матір'ю з 2022 року. Її батьки розлучені. Батько Валерії - військовий, служить на фронті.

Зараз ви читаєте новину «Залила тіло бетоном: жінка жорстоко вбила 10-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі