Деякі дослідження показали, що споживання жінкою червоного м`яса підвищує ризик виникнення раку молочної залози. Жир в продуктах тваринного походження підвищує ризик виникнення раку молочної залози.
Учені провели експеримент, розглянувши раціон живлення 3600 жінок з раком грудей і раком яєчників і 3413 здорових жінок того ж віку.
В результаті з`ясувалося, що у жінок, що вживають їжу, багату на вітаміни, знижений ризик виникнення захворювання раком яєчників на 23% порівняно з тими, хто споживав їжу з низьким вмістом вітамінів і поживних речовин. Також вживання продуктів тваринного походження було пов`язане з скороченням ризику виникнення раку молочної залози.
Учені радять їсти більше фруктів і овочів, а також рибу, горіхи і маслинову олію, щоб захистити організм від смертельного захворювання, повідомляє УНІАН.
Коментарі