вівторок, 28 червня 2022 16:08

ЗСУ знову вдарили по Зміїному – росіяни не можуть підійти до острова

ЗСУ знову вдарили по Зміїному – росіяни не можуть підійти до острова
ЗСУ знову вдарили по Зміїному. Фото - Planet

Збройні сили України завдали нового удару по ворожих силах на захопленому росіянами острові Зміїний. Внаслідок цього росіяни не можуть підійти до нього.

Українські військові знищили три самохідні зенітно-ракетні комплекси росіян "Панцир-С1". Про це повідомила речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк у телемарафоні 28 червня, передає Gazeta.ua.

"Минулої ночі було потрапляння в острів Зміїний знову. Загалом росіяни втратили на Зміїному три "Панцирі", радіолокаційна станція не працює", – розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На півдні ЗСУ тиснуть на ворога контратаками – ISW

Росіяни також не можуть підвезти живу силу й озброєння на острів.

Гуменюк зазначила, що Зміїний під контролем російських сил, а українські військові не мають сухопутного доступу до нього.

Збройні сили України 27 червня вчергове завдали удару по Зміїному острову. Уражено зенітно-ракетний комплекс противника.

21 червня ЗСУ на Зміїному також знищили ворожий ЗРК "Панцир" та 49 окупантів. Також влучили у радіолокаційну станцію та автомобільну техніку ворога.

Російські окупанти захопили Зміїний 24 лютого у день повномасштабного вторгнення. Обстріляли острів з кораблів та авіації.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знову вдарили по Зміїному – росіяни не можуть підійти до острова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі