вівторок, 03 січня 2023 07:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: Генштаб повідомив хороші новини з передової

Ворог рахує втрати: Генштаб повідомив хороші новини з передової
Противник продовжує зазнавати втрат. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

1 січня підрозділи Сил оборони України вдарили по особовому складу російських окупантів у районі населеного пункту Федорівка Херсонської області.

Кількість втрат ворога на півдні ще уточнюють, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 3 січня.

"Авіація ЗСУ протягом минулої доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також п'ять ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів", – ідеться в повідомленні.

Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено вогневе ураження 31 грудня живої сили та військової техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати противника склали близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готують мобілізацію на окупованих землях України – ЦНС

"Протягом минулої доби наші захисники збили ворожий гелікоптер Ка-52 й три розвідувальних безпілотники типу "Орлан-10", – звітує Генштаб.

Підрозділи ракетних військ та артилерії ЗСУ за минулу добу здійснили вогневе ураження району зосередження живої сили й військової техніки противника, а також радіолокаційної станції ворога.

У росіян є тиждень, щоб покинути Росію. В першу чергу це стосується військовозобов'язаних - на початку січня РФ має намір ввести воєнний стан, закрити кордони та почати нову хвилю мобілізації.

У тимчасово окупованому українському Криму тривають заходи з мобілізації. Військові комісаріати приступили до перевірки списків осіб, які ще не брали участі в широкомасштабному вторгненні в Україну і підлягають призову за мобілізацією 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: Генштаб повідомив хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі