четвер, 21 березня 2013 10:37

У Львові за борги відключають світлофори

У Львові за борги відключають світлофори
Фото: moemisto.lviv.ua

Три світлофори на перехресті проспекту Свободи з вул. Гнатюка, Дорошенка і Беринди в центрі Львова відключили працівники "Львівобленерго" ще з середи. Міська рада заборгувала підприємству за споживання електроенергії у лютому 46,8 тис. грн.

"Ми перерахували гроші ще у п'ятницю, це Державне казначейство затримує переказ коштів. Просили відтермінувати борг, але нас не послухали. Будемо чекати ще день-два. Чому обрали саме світлофори на найбільш пожвавлених перехрестях міста – невідомо. "Обленерго" не вперше так діє. Ще місяць тому відключили світлофор на перехресті вулиць Бандери і Політехнічної", – пояснює начальник відділу автоматизованих систем керування рухом "Львівавтодору" Мирослав Туркевич, 38 років.

У Львові є 119 світлофорів, за місяць вони використовують електроенергії близько на 70 тис. грн.

"Певні незручності через кілька вимкнених світлофорів виникають. Пішоходам і водіям потрібно дотримуватися правил дорожнього руху як на нерегульованому перехресті. Поки що на проспекті Свободи не виникло проблем з рухом транспорту, тому ми не висилали своїх працівників для регулювання" , – коментує Ірина Пилат із міського управління ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «У Львові за борги відключають світлофори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі