субота, 13 березня 2021 18:33

"Висока температура тримається три роки" - мамі двох малих дітей на лікування сепсису потрібна допомога

Автор: Фото надане Світланою Філоненко
  30-річна Анастасія Яхненко зі Сміли на Черкащині майже три роки лікує сепсис. Потребує допомоги на четверту операцію по гінекології.
30-річна Анастасія Яхненко зі Сміли на Черкащині майже три роки лікує сепсис. Потребує допомоги на четверту операцію по гінекології.

30-річна Анастасія Яхненко зі Сміли на Черкащині майже три роки лікує сепсис. Потребує четвертої операції по гінекології. На лікування потрібна допомога.

"Усе в дочки почалося після других пологів. Першу дитину Настя ледве народила самостійно. Другий раз пологи почалися передчасно. Довелося робити кесарів розтин. Після виписи на сьомий день Настя поміряла температуру, вона була підвищена. Через кілька місяців в Насті до 38 градусів піднялася температура і не збивалася. Тримається три роки. Дочка неодноразово лежала в лікарні, приймала антибіотики. Раз на рік її оперують. Чистили кров, але температура стала ще більша. Настя дуже схудла, бо немає апетиту. Ми вже де тільки не були на обстеженні, і в Черкасах, і в Києві. Робили і комп'ютерну томографію, і МРТ, здавали аналізи, ніхто не може знайти причину. Знову треба робити операцію. Якщо в Черкасах не погодяться, треба шукати лікарів в Києві. Обстежуватися за кордоном не можемо, бо навіть на наші операції важко з грошима. Доводиться брати кредити, маю виплачувати ще два роки. Я Настю виховувала сама. Вона в мене єдина дитина. Тому прошу в небайдужих людей допомогти врятувати життя моєї донечки і маму її двох діток", - розповіла Gazeta.ua мати Світлана Філоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настю вже пакували в чорний мішок" - Анастасії Кочетковій з українського автобуса потрібна термінова допомога

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 4149 4993 7133 1339 (Філоненко Світлана Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Висока температура тримається три роки" - мамі двох малих дітей на лікування сепсису потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі