субота, 15 травня 2010 20:43

Вінничан розважали поросям на вертелі та живими скульптурами (ФОТО)
15

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк/Gazeta.ua

Сьогодні в День Європи у Вінниці кожен житель міста міг знайти розваги на будь-який смак. Найбільше вінничанам подобалися живі скульптури. Сфотографуватися з ними прагнули і дорослі, і діти. Час від часу помічник ходив від скульптури до скульптури і пропонував напитися води з пляшки через трубку.

Вуличні музиканти грали мотиви, під які вінничани залюбки підтанцьовували. Нікого не залишив байдужим виступ барабанщиць. 17 дівчат у жовто-синіх костюмах відбивали дріб на барабанах, рухаючись центральною вулицею міста.

У кафе і ресторанчиках пригощали українськими та європейськими стравами. В одному навіть смажили на вертелі порося.

Усіх перехожих розважали вуличні артисти, переодягнені у костюми часів революції. Найвеселішим був Папандопало, який і співав, танцював, і гроші міняв.

"Костюм сам собі пошив. Друг дав червону спідницю мами. Штиблети зробив із туфель і відрізаного верху чобота. А одну ногу перев'язав хусточкою", - зізнався студент 4-го курсу Вінницького транспортного коледжу Тарас Муха.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Вінничан розважали поросям на вертелі та живими скульптурами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі