субота, 15 травня 2010 16:02

Вінниця підтримує стандарти Європи

Вінниця підтримує стандарти Європи

Офіційне відкриття Дня Європи у Вінниці розпочалося о 14:30. У коротких виступах мер міста Володимир Гройсман сказав, що "ми вже єдине з Європою, це свято єдності, ми підтримуємо стандарти Європи".

Був присутній представник генерального секретаря Ради Європи Аке Петерсон. Він зазначив, що йому дуже подобається Вінниця, і побачив, що місто вже інтегроване до Європи.

Після коротких виступів інших гостей Вінниці свято розпочалося з виступу барабанщиць у синіх піджаках та жовтих спідницях. Вони пройшлися площею, викликаючи захват у глядачів.

Англійською заспівали пісню школярі міста. Урочистості закінчилися грою оркестру "ВінБенд".

Вінничани пройшли до центральної вулиці Соборної, де на них чекає безліч розваг: живі скульптури, стрит-арт (об'ємні малюнки на асфальті). Також на різних майданчиках центру Вінниці розташувалися містечка народних ремесел, художніх виробів, середньовічне містечко. До офіційного відкриття центральною вулицею проїхалися байкери.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вінниця підтримує стандарти Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі