четвер, 01 листопада 2018 16:00

Військових перевірили на поліграфі: назвали результати

Військових перевірили на поліграфі: назвали результати
Близько 17% українських військових не пройшли перевірку на поліграфі. Фото: espreso.tv

Близько 17% українських військових не пройшли перевірку на поліграфі.

"Перевірку проходили всі, включаючи міністра оборони Степана Полторака. Він проходив перший, потім було перевірено всіх заступників міністрів. Однак негативний результат з перевірки на поліграфі не є рекомендацією до звільнення. Так от, до 17% військовослужбовців отримали негативний результат", - сказав заступник начальника відділу з питань запобігання корупції Міноборони Станіслав Коношук, повідомляє rbc.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандали та махінації: що відомо про нового керівника СБУ Закарпаття

За його словами, найбільше корупційних порушень у структурі МОУ зафіксували у сфері діяльності військових комісаріатів і в закупівлях.

Неможливо реформувати силові структури, не посадивши по 100 осіб із кожної. Совісні керівники є, але їх мало. На потоках – люди, які крадуть і відправляють гроші нагору. Думаю, із військового бюджету розкрадають щонайменше чверть. Це – завищені ціни на продукцію, пропуск грошей через свої фірми, відкати на всіх щаблях.

Зараз ви читаєте новину «Військових перевірили на поліграфі: назвали результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі