середа, 13 травня 2009 16:35

Від зіткнення "Фіат" зменшився вдвічі: водій загинув (ФОТО)
6

На проспекті Возз"єднання сьогодні близько 13:00 сталося лобове зіткнення автомобілів Fiat-пікап і "Газель".

За словами водія "Газелі", він їхав в третьому ряду у напрямі моста Патона. Раптово назустріч йому в третій ряд вискочив Fiat. Далі -сталося лобове зіткнення. Водій "Газелі" навіть не встиг зреагувати на те, що відбувається і зупинитися. Від удару передня частина Fiat повністю увійшла до салону - авто стало вдвоє коротшим.

Водій Fiat загинув на місці ДТП.

В "Газелі" постраждала пасажир. Жінку госпіталізували із ЗЧМТ. Водій "Газелі" ударився об лобове скло, про що свідчать сліди на склі, але його не госпіталізували.

Крім того, в ДТП взяло участь ще одне авто - Daewoo Matiz, який рухався паралельно "Газелі". За словами водія Daewoo, він бачив, що відбудеться зіткнення. Тоді автомобіліст почав йти управо, подія сталася біля нього.

У момент удару Fiat підкинуло і задню частину почало заносити в другий ряд. За словами водія DaewooMatiz, Fiat "пролетів" просто над ним. У Matiz немає майже ніяких пошкоджень.

На місце пригоди прибули співробітники МНС, оскільки дістати тіло водія Fiat було неможливо. Автомобіль довелося розрізати.

За матеріалами Друга Смуга, Главред

Зараз ви читаєте новину «Від зіткнення "Фіат" зменшився вдвічі: водій загинув (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі