вівторок, 11 грудня 2007 15:41

ВІА Гра розкрила секрет великих грудей (ФОТО)

Нова солістка популярної групи не може похвалитися пишними формами, та зате вона демонструє завидну хитрість. Щоб візуально збільшити об"єм найсолодшої частини її тіла, Меседа Багаудінова надягає два поролонові бюстгальтери один на одного. З перших днів приходу Меседи в групу видно неозброєним оком, як міняються її пишні форми залежно від плаття.

Прозорі наряди відкривали шанувальникам творчості групи вельми скромні розміри грудей Багаудінової, але варто було їй надіти плаття із закритим ліфом, як груди зростали, немов по помаху чарівної палички.

Подібні випадки в "ВІА Гре" відбуваються не вперше. Схожим способом збільшення грудей користувався свого часу інший соліст колективу Альбіна Джанабаєва. Але тоді дівчина використовувала менш хитромудрий метод. Вона просто підкладала в бюстгальтер спеціальні подушечки, які значно збільшували груди.

Меседа пішла далі: її спосіб куди ефективніший і надійніший. Для того, щоб зробити об"єм грудей рівно на два розміри більше, потрібно просто одягти один ліф на іншій. Таким чином, груди, по-перше, збільшуються, по-друге, немає побоювання, що в найвідповідальніший момент звідти посипятся вата, спеціальні подушечки або інші підручні засоби, що попалися під руку в гримерці. Більш того, цей спосіб виглядає цілком натурально, і навіть якщо ніяковий рух прочинить плаття і сокровенне місце з"явиться аудиторії, то нічого, окрім звичайного бюстгальтера, глядач не побачить, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «ВІА Гра розкрила секрет великих грудей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі