понеділок, 15 квітня 2013 22:12

"Раптом там терорист засяде?" - на Вінниччині знищили зупинки через приїзд Януковича

"Раптом там терорист засяде?" - на Вінниччині знищили зупинки через приїзд Януковича
Віктор Янукович Фото: ru.tsn.ua

15 квітня у Стадниці Вінницького району Вінниччини сільський голова Володимир Яклюшин звернув увагу, що автобусна зупинка у селі відсутня.

"Приїхав з-за кордону, повертаю на село, а нашої зупинки немає. Вона була бетонна. І на Гавришівці теж зрізали. Там взагалі дуже гарна була, з мозаїкою. Подзвонив у райраду, а там сказали звертатись у службу автодоріг", - розповів він.

Місцеві мешканці вважають, що зупинки забрали через приїзд президента 16 квітня.

"Це голова райдержадміністрації розпорядився. Вони ж усього бояться, а зупинки великі. Раптом там якійсь терорист засяде? Нащо їм ризикувати. То й позрізали їх. Тепер все з дороги проглядається, що ніхто за стіною зупинки не ховається", - запевняли вони.

У Вінницькій райдержадміністрації повідомили, що вперше чують про таке.

За словами керівника прес-служби обласної організації "Свобода" Володимира Барцьося, за тиждень в області навели лад, який роками не робився.

"Більшість зупинок у жалюгідному стані. Замість поремонтувати влада вирішила їх просто винищити. Їм же треба "під козирьок" звітувати, що все добре. І задля безпеки могли забрати ті зупинки. Якщо зважати на рівень охорони Міжгір'я та різних заходів, влада захищається, як може. Відгороджується від народу. Зараз між ними величезна прірва. І буде ще більше, бо влада не хоче наближатися до людей", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Раптом там терорист засяде?" - на Вінниччині знищили зупинки через приїзд Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі