четвер, 03 червня 2010 19:08

Вантажівка переїхала хлопчика, який виходив з трамвая

Вантажівка переїхала хлопчика, який виходив з трамвая

Учора, 2 червня, у Заводському районі о 12:20 54-річний водій автомобіля Газ-5227 збив 11-річного хлопчика.

ДТП сталася на пішохідному переході, хлопчик у цей час виходив з трамвая. Водій, порушивши правила дорожнього руху, скоїв наїзд на дитину.

У результаті наїзду хлопчика доставили у Запорізьку обласну лікарню з численними переломами і гематомами. Ведеться слідство.

Крім того, сьогодні вранці, 3 червня, біля села Григорівка Запорізької області сталася ДТП зі смертельним результатом. Зіткнулися іномарка і фура, внаслідок ДТП двоє людей загинули на місці, фура зайнялася.

Як розповіли в Запорізькій міській автомобільній інспекції, зараз на місце ДТП виїхала оперативна група. На даний момент ніяких інших подробиць цієї аварії немає.

Раніше неодноразово повідомлялося про ДТП на пішохідних переходах у Запоріжжі. Зокрема, 15 квітня водій автомобіля ВАЗ 2101, на нерегульованому пішохідному переході не надав переваги руху пішоходу - хлопчику 8-ми років - та скоїв наїзд на дитину.

Крім того, 31 березня на перехресті проспекту Леніна з вулицею Гагаріна автомобіль ВАЗ 2110 на пішоходом переході збив 10-річного хлопчика. Дитину врятувати не вдалося.

Репортер Запоріжжя

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка переїхала хлопчика, який виходив з трамвая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі