середа, 26 вересня 2007 14:31

Валерія: Чоловік примусив мене брати участь в груповій оргії (ФОТО)

Звичний для будь-якого артиста процес, як зйомки кліпу, може привести до сімейного скандалу. Саме так і відбулося в сім"ї Валерії і Йосипа Пригожина. Продюсер, розуміючи, що для нового англомовного хіта дружини необхідний сенсаційний і скандальний відеоролик, примусив співачку знятися напіводягненою, та ще в компанії чотирьох спокусливих танцівниць.

Така радикальна пропозиція, м"яко кажучи, збентежила Валерію, і вона всіма силами опиралася цьому. І подружжя серйозно посварилося.

Англомовна пісня Break it All була записана артисткою ще в минулому році, але її тримали в запасі до кращих часів. Коли композиція дочекалася свого часу, на неї було вирішено знімати кліп. Не бажаючи вдаватися до послуг вітчизняних кліпмейкерів, Йосип Пригожин і Валерія звернулися до французького режисера Камеля Уалі. Найвідоміший і найскандальніший в своїй країні майстер відразу ж запропонував російській парі декілька сценаріїв - один сміливіший за інший (у кожному з них були присутні еротичні і скандальні сцени). Співачка негайно забракувала всі, і подіяти на неї не могли ні переконання чоловіка, ні домовленості європейських фахівців.

Обговорюючи з Йосипом можливий сюжет відеоролика, Валерія не на жарт з ним посварилася. Здавалося, ніщо і ніхто не міг примусити її зніматися в еротичних сценах.

Щоб не посилювати сімейний конфлікт, подружжя вирішило, що вони прилетять на зйомки і з режисером на місці обговорять інші варіанти сценарію. Вони прилетіли до Парижа, де в одному з павільйонів крупної кіностудії був обладнаний знімальний майданчик.

Камель, що володіє рідкісним даром переконання, і Йосип врешті-решт змогли умовити російську артистку знятися в сценах більш стриманого характеру. Для цього співачку насилу, але все таки переконали одягатися в шовкову сорочку і такі ж одягли танцівниці, які разом з нею повинні були виконувати на ліжку еротичні танці.

Валерія в глибині душі хоч і була проти, але як професійна артистка перед камерою грала роль вельми і вельми переконливо. А танцівниці, судячи з усього, за декілька годинників зйомок справили на співачку і її чоловіка велике враження, тому як розкріпачених француженок запросили попрацювати в її новій концертній програмі.

"Досі сумніваюся, чи правильно я зробила, піддавшись на домовленості режисера і чоловіка, - чесно зізналася Валерія. - Хоча кліп не про це, а це був всього лише епізод, виправданий і логічний", повідомляє Життя.

Зараз ви читаєте новину «Валерія: Чоловік примусив мене брати участь в груповій оргії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі