понеділок, 19 грудня 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

В ЗСУ повідомили переможні новини з фронту

В ЗСУ повідомили переможні новини з фронту
Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили радіолокаційну станцію контрбатарейної боротьби "Зоопарк". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українська авіація протягом минулої доби завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також три удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Макіївка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Красногорівка, Олександропіль, Мар'їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 19 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор ЦРУ пояснив, чи загрожує владі Путіна провальна війна проти України

"У той же час наші захисниками збили cім безпілотників типу Shahed-136", – ідеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили пункт управління, район зосередження живої сили ворога, два склади боєприпасів противника, а також радіолокаційну станцію контрбатарейної боротьби "Зоопарк".

Військово-політичне керівництво Російської Федерації проводить підготовку до нового наступу на Україну.

Він може відбутися найближчими місяцями, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW). Експерти наводять у свіжому звіті низку факторів, які можуть свідчити про плани Кремля щодо чергового масштабного вторгнення у 2023 році.

Зараз ви читаєте новину «В ЗСУ повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі