пʼятниця, 04 вересня 2020 09:11

В Україні спаде спека та пройдуть дощі

В Україні спаде спека та пройдуть дощі
В столиці під кінець спекотного робочого тижня очікується зниження температури до +20...22°С. Очікується дощ. Фото: pixabay.com

4 вересня на більшості територій України спека спаде та пройдуть короткочасні дощі з грозами. Лише на сході температура триматиметься на рівні +34°С.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

У центральних регіонах погода буде мінливою. На Вінниччині значно посвіжішає, а ближче до Дніпра погода лишатиметься стабільно теплою. Дощі, подекуди з грозами, пройдуть місцями від півночі через центральну частину країни до Одещини та Криму.

На заході та півночі температура опуститься до +18...23°С. Південні регіони також покине літня спека, лише Запоріжжя міцно триматиме літо за хвоста.

В столиці під кінець спекотного робочого тижня очікується зниження температури до +20...22°С. Очікується дощ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз на 4 вересня: любовний гороскоп не залишить байдужим жоден знак зодіаку

Впродовж вересня, крім більшості південних областей та Криму, прогнозують перехід середньої добової температури від +15°C у бік зниження, що свідчитиме про початок осені. Абсолютний максимум температури повітря становитиме +30...39°C, в гірських районах +22...29°C. Абсолютний мінімум - +1...-8°C, на півдні місцями 0...-4°C.




Зараз ви читаєте новину «В Україні спаде спека та пройдуть дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі