пʼятниця, 04 вересня 2020 07:00

Прогноз на 4 вересня: любовний гороскоп не залишить байдужим жоден знак зодіаку

Прогноз на 4 вересня: любовний гороскоп не залишить байдужим жоден знак зодіаку
Сварки у домі виникатимуть з найменшого приводу. Більшість справ неможливо буде довести до кінця. Фото: pixabay.com

4 вересня навантаження на ваш гаманець зростає. Використовуйте найменшу можливість заробити додаткову суму. Але за клопотами не забувайте телефонувати і писати повідомлення найдорожчим людям. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей день обіцяє мало приємних подій, - говорить астролог. – Люди будуть поводитися досить грубо. Погіршується криміногенна обстановка. Сварки у домі виникатимуть з найменшого приводу. Більшість справ неможливо буде довести до кінця. Краще руйнувати, аніж будувати у такий час. Будьте готові діяти не за усталеним графіком. Спостерігайте за перебігом подій. Утримуйте внутрішню рівновагу. Довіряйте не емоціям, а здоровому глузду. Поети, журналісти та викладачі працюватимуть натхненно".

Овен

Ваш пригнічений настрій не сприятиме покращенню атмосфери в домі. Слідкуйте за інтонацією. Добирайте слова.

Телець

Ви почуватиметеся невпевнено серед незнайомих людей. Не варто намагатися зав'язати нове знайомство. Нічого доброго з цього не вийде.

Близнюки

Ви можете непомітно перетворитися на незадоволеного буркуна. Знаходьте привід для доброго настрою. Не засмучуйте близьких.

Рак

Уважно поставтеся до особистої переписки. Від ваших листів залежатиме подальша доля нових стосунків.

Лев

Ви перестаєте розуміти мотиви поведінки коханих. Не варто насаджувати комусь свої уявлення про життя. Просто вірте їм. Дивіться з оптимізмом у своє майбутнє.

Діва

Нові знайомі можуть наполягати на зустрічі. Ввічливо відмовтеся від побачення. Вам потрібно розібратися зі своїми планами на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 31 серпня – 6 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені

Терези

День не обіцяє яскравих романтичних подій. Холодність партнерів пригнічуватиме. Глибоко не переймайтеся з цього приводу. Вони захоплені власними справами.

Скорпіон

У коханих виникатимуть сумніви щодо щирості ваших почуттів. Не соромтеся виявляти свою любов до них. Не замінюйте теплі обійми дотепним красномовством.

Стрілець

Вас пригнічуватиме одноманітність особистого життя. Не варто мріяти про неможливе. Дозвольте собі пофантазувати. Зробіть свій світ яскравим.

Козеріг

Сходіть з коханими на виставку або в театр. Одержуйте разом естетичну насолоду. Влаштуйте опісля романтичну вечерю. Зробіть один одному незабутній подарунок.

Водолій

Давні стосунки триматимуться за звичкою. Спілкування не буде цікавим для вас. Внесіть щось нове у сімейне життя.

Риби

Конструктивного діалогу між вами й партнерами не буде. Нехай замість слів говорять ваші вчинки.

Астролог зробила дивовижний прогноз на вересень. На кого чекають високі заробітки, а кому пророчать зміни в особистому житті.

Зараз ви читаєте новину «Прогноз на 4 вересня: любовний гороскоп не залишить байдужим жоден знак зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі