вівторок, 18 травня 2010 17:27

У столиці хочуть побудувати п'ять тунелів

У столиці хочуть побудувати п'ять тунелів

Директор інституту Київдормістпроект Володимир Воробйов заявив, що концепція нового Генерального плану столиці передбачає будівництво п'яти тунелів.

Зокрема, як повідомив Воробйов, під Дніпром планується побудувати три тунелі.

"Перший тунель з'єднає північ Троєщини з Оболонню, другий тунель прокладуть паралельно до мосту Метро, починаючи від Лівобережної і закінчуючи площею Перемоги. Ще один тунель під Дніпром - південне завершення Кільцевої дороги - Чапаївка, Осокорки, Позняки", - зазначив Воробйов.

Також, за його словами, планується будівництво двох тунелів на правому березі Дніпра.

"Це завершення Подільського мостового переходу від вул. Фрунзе до вулиці Чорновола і початок будівництва радіальної магістралі по залізнично-автомобільному мосту, відомому як міст Кирпи ... Таким чином, ми вирішуємо проблему транзиту через центр міста", - заявив директор інституту Київдормістпроект.

Нагадаємо, в квітні Містобудівна рада Києва схвалила концепцію стратегічного розвитку столиці, яка є базою для розробки нового генерального плану розвитку Києва до 2025.

Концепція нового Генерального плану Києва передбачає будівництво підземних транспортних тунелів.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «У столиці хочуть побудувати п'ять тунелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі