субота, 19 грудня 2015 03:26

В США знято заборону на експорт сирої нафти з країни

В США знято заборону на експорт сирої нафти з країни

Президент США Барак Обама підписав проект бюджету країни на 1,1 трильйона доларів. До бюджету включено зняття заборони на експорт сирої нафти з США, яка діяла протягом останніх 40 років.

Крім того, бюджет-2016 передбачає податкові послаблення на 680 мільярдів доларів, передає "РИА Новости" з посиланням на Білий дім.

"Я не в дикому захваті з приводу всіх складових бюджету. Але він дозволяє інвестувати кошти в наші збройні сили і в середній клас без будь-яких ідеологічних поправок. Зокрема, він дозволить продовжити податкові пільги для 24 мільйонів сімей. Він також включає в себе такі довгоочікувані перемоги, як зміцнення лідерства Америки в МВФ", — сказав Обама на прес-конференції в п'ятницю.

Нагадаємо, наприкінці листопада Обама підписав закон про оборонний бюджет країни на 2016 рік. Загальна сума витрат США на оборону у 2016 році складе $ 607 млрд. Також закон дозволяє міністру оборони за погодженням з держсекретарем США виділити $ 300 млн на військову допомогу Україні.

Зараз ви читаєте новину «В США знято заборону на експорт сирої нафти з країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі