пʼятниця, 11 липня 2008 14:04

В Сербії перекинувся автобус з польськими школярами: п"ятеро загиблих (ФОТО)

Криваве ДТП сталося в п"ятницю вранці в Сербії. На півночі країни перекинувся польський туристичний автобус. В результаті автокатастрофи п"ятеро людей загинули і більше сорока дістали поранення.

Інцидент стався на автотрасі Белград-Нові Сад. Автобус, в якому на батьківщину поверталися польські школярі, які відпочивали в Болгарії, по нез"ясованій поки причині втратив керування і перекинувся.

В автокатастрофі загинули п"ятеро підлітків, більше 40 госпіталізовано з травмами різного ступеня важкості. Місцева поліція розслідує обставини цієї серйозної транспортної пригоди.

Постраждалі в ДТП - польські підлітки віком 15-16 років, уточнило сербське інформаційне агентство ТАНЮГ з посиланням на керівництво Клінічного центру в Нові Сад, куди доставлена більшість пасажирів автобуса.

За словами офіційного представника Клінічного центру Гордани Умічевіч, семеро школярів отримали важкі травми. Четверо з них зараз знаходяться в операційній, решта - в реанімації, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «В Сербії перекинувся автобус з польськими школярами: п"ятеро загиблих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі