четвер, 01 квітня 2010 20:30

У Рівному серед білого дня обчистили кіоск з золотом (ФОТО)

 

Учора о 14.20 троє молодих чоловіків зайшли до ювелірного кіоску "Сапфір", що на речовому ринку по вул. Замковій, 34-а в центрі Рівного. Один з них міцно взяв за руку продавщицю й наказав мовчки віддати з вітрини планшетку із золотими ланцюжками. Злодії поклали ювелірні вироби в сумки й утекли.

"Вони вкрали 22 золотих ланцюжки. Працівниками міліції складено фотороботи злочинців. Проводимо всі необхідні заходи щодо їх розшуку", - сказала Тамара Лисенко, керівник відділу зв"язків з громадськістю обласної міліції.

Пограбування відбулося в людному місці, коли на ринку найбільше покупців. Злодії не були одягненні в маски. Невідомо чи вони мали зброю. Їх вік 24-27 років. Кіоск не було обладнано спеціальною кнопкою для виклику охорони. Продавці на ринку розповідають, що злодії винесли золота щонайменше на 20 тис. гривень. Власниця кіоску - 27-річна рівнянка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Рівному серед білого дня обчистили кіоск з золотом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі